20 de nov. 2012

Comunicat de premsa: Manifestació històrica a Mollet i valoració de la jornada de vaga del 14N


Des d’aquest sindicat volem destacar que els carrers de Mollet han viscut avui una nova jornada històrica amb motiu de la manifestació convocada per aquest sindicat amb motiu de la vaga general i en favor del repartiment del treball i la riquesa. Més de 5000 persones han participat en la manifestació que ha transcorregut pels principals carrers de la ciutat. Professors/es en defensa de l’educació pública, aturats/des, pensionistes, joves en contra del tancament de La Nau, etc, han alçat la veu contra les polítiques dels governs de CiU i PP. Conforme la manifestació avançava pels carrers de la ciutat eren molts els molletans i molletanes que s’afegien a la mateixa.

Aquesta mobilització històrica, ha culminat una jornada de vaga on milers de treballadors/es de la comarca i la resta d ́Europa hem sortit al carrer per recordar- li a la classe política i empresarial que ens governa que no pensem deixar-nos esclafar.

No entrarem en una guerra de xifres respecte el seguiment de la vaga, ja que considerem que aquest ha sigut molt alt en linies generals. A la gran empresa de la comarca com Valeo i Bosch el seguiment ha sigut total. També volem destacar que la crida que feia aquest sindicat per no consumir en aquesta data ha sigut secundada per moltes persones. Ja que aquells establiments esquirols que han obert portes han tingut un nivell de vendes molt inferior al normal.

Pel que fa el desenvolupament de la jornada de vaga, volem destacar la presència de la CGT als piquets informatius de Mollet, i la presència del nostre sindicat a les mobilitzacions de Granollers i Sant Celoni. A la capital de la comarca, CGT ha participat de la manifestació del Comitè de Vaga de Granollers.
Per finalitzar, volem dir que per nosaltres aquesta jornada de vaga no és un punt i final, sinó un punt i seguit. Portem mesos i mesos sortint al carrer per exigir mesures diferents a les que s’estan prenen, i ho tornarem a fer els cops que faci falta.

En aquest sentit, reafirmem el nostre compromís amb les més de 38.000 persones aturades, els acomiadats, pensionistes, immigrants sense papers etc, que més s’estan veient colpejats per la crisi del capitalisme.

CGT del Vallès Oriental