23 de nov. 2012

Comunicat: Crònica de la mobilització en suport als vaguistes en vaga de fam de Telefonica


 Prop d´una setantena de persones han participat avui a Granollers a la concentració-manifestació convocada per la nostre assemblea, CGT i CNT en suport als vaguistes en vaga de fam de Telefonica. Recordem que el passat 5 de Novembre Marcos i cinc companys més iniciaven una vaga de fam per exigir a Telefonica la seva readmissió després que fos injustament acomiadat per trobar-se de baixa. Aquest tipus d´acomiadament són una forma més de la violència que exerceixen els empresaris i l´estat contra els treballadors. A més a més, el company va guanyar un judici on es reconeixia l´improcedència del seu acomiadament, i tot i aquest fet a dia d´avui encara continua acomiadat.

La concentració l´hem iniciada a l´oficina de Movistar del carrer Joan Prim on els concentrats han informat a tothom que hi passava sobre la lluita que estan duent a terme els vaguistes. S´ha de dir que han sigut diverses les mostres de suport que hem rebut de les persones que alla es trobaven.

Després de repartir octavetes ens hem dirigit en manifestació fins l´oficina de Movistar del carrer Anselm Clavé on les crides en favor de la readmissió de Marcos i en contra de la reforma laboral han sigut constants. Destacar també la presència dels companys de lluita de la Plataforma d´Afectats per la Hipoteca de Granollers així com de treballadors solidaris de Telefonica.

Des d´aquesta assemblea fem una crida a tota la població ( pensionistes, aturats, etc ) a no deixar-se trepitjar per les polítiques que ens estan imposant empresaris, estat i banquers. Per a nosaltres el cami de l´esperança el marquen el company Marcos i la resta de vaguistes, la lluita de la PAH contra els desnonaments, la lluita sindical de la CGT i la CNT, etc.

Per últim, lamentar que tot i no haver-se produit cap tipus d´incident durant la concentració un company de CGT i CNT han sigut identificats per agents de “l´ordre”.

Ens veiem en la lluita!

Per a més informació sobre la vaga de fam:
http://huelgadehambreentelefonica.blogspot.com.es/

Assemblea Llibertària del Vallès Oriental