9 de nov. 2012

14-N: Contra l'agressió capitalista, organització popular i suport mutu. Lluitem pel repartiment del treball i la riquesa



Les organitzacions sotasignants de Granollers i comarca, ens sumem a la convocatòria de Vaga General del proper 14 de Novembre contra les mesures del govern que es durà a terme a l´estat espanyol i altres països europeus.

Els governs espanyol i autonòmic amb la seva política de reformes i retallades ens estan conduint a una situació d’emergència social amb gairebé 6 milions de persones a l’atur ( 38.000 a la comarca ), el 52% del jovent sense feina i en moltes ocasions recorrent a l’emigració per sobreviure, 700.000 persones desnonades de casa seva i un augment sense precedents de la pobresa. Una política al servei de la banca, l'especulació i el BCE que veuen augmentar les seves fortunes a costa de la misèria de tots i totes.

El 14 de Novembre tornem a sortir al carrer perquè creiem que només la lluita popular podrà parar aquestes agressions, davant el 'no hi ha res fer' i la desmobilització a la que ens intenten conduir els sindicats institucionals és necessari més que mai demostrar que estem disposades a plantar cara, a lluitar contra les retallades de Rajoy, Mas i Merkel i dir no al saqueig que preparen amb el nom de 'rescat financer'.

El 14-N i més enllà d´aquesta data haurà de continuar la lluita contra l´última reforma laboral, per aturar la privatització de l’educació i la sanitat, per aturar els desnonaments i que cap família més es quedi sense casa, i per lluitar contra tantes altres injustícies que s’estan cometent contra les clases populars.

Volem també fer una crida a la població, a l'estudiantat, treballadores en actiu, precàries, aturades, pensionistes.... a sumar-se a les mobilitzacions de la vaga general del 14 de Novembre i a pendre part de les organitzacions, sindicats i plataformes en defensa dels drets socials i laborals.

Hem de passar a l'acció, aturar l'estat i seguir lluitant fins que el govern i els poders facin marxa enrere i recuperem el que ens han pres.

No a les retallades.
No al rescat bancari.
Pel repartiment del treball i la riquesa.

Convocatòries pel 14-N a Granollers

09.00h Piquet informatiu davant l´estació de Granollers Centre
11.00 h Manifestació inici des de la Plaça de la Corona

Organitza: Comitè de Vaga de Granollers
Formen part d´aquest comitè: AAVV 3 Torres, Arran, Assemblea Llibertària, CGT, CNT, CO.BAS, CUP i EUiA de Granollers