5 de gen. 2013

11/01 Acte en defensa de la sanitat pública a Granollers

Les associacions de veïns i veïnes Gent del Barri de Sant Miquel i Tres Torres de Granollers organitzem un acte en defensa de la sanitat pública pel proper divendres 11 de gener.
Són moltes les persones, associacions, sindicats, partits, etc. que actualment veiem amb preocupació cap on s’encamina la nostre sanitat pública. Fa unes setmanes ens assabentàvem de la privatització d’un Centre d’Atenció Primària a L’Escala per part de l’empresa EULEN. A tot això, s’ha de sumar l’augment de les llistes d’espera que s’estan produint, així com la dificultat que sectors cada cop més grans de la població tenen per accedir als seus medicaments (euro per recepta, copagament sanitari, etc.)

Fruit d’aquest neguit, les associacions de veïns i veïnes Gent del barri de Sant Miquel i Tres Torreshem organitzat un acte pel proper 11 de gener a les 19.00h a la Masia de Tres Torres (C. de les Tres Torres, 18-20) en defensa de la sanitat pública. En el mateix intervindrà Albano Dante membre de la revista gironina “Cafè amb llet” que ha tret a la llum pública algunes de les presumptes irregularitats que afecten al sistema sanitari català. També comptarem amb la presència de Carlos Rodríguez, membre de la Coordinadora contra les retallades de Montornès, i que participa de la lluita dels veïns/es d’aquest poble per recuperar el servei d’urgències del CAP del seu poble.

L’acte compta amb el suport de diverses entitats socials, veïnals i sindicals, etc, de Granollers i comarca com: AAVV de Montornès Centre, Arran, Assemblea Llibertària del V.O, Casal del Mestre, CCOO, CGT, CNT, CUP, EUiA, ICV, Plataforma d´Afectats per la Hipoteca i la UGT.

Les associacions organitzants pensem que en el context de degradació actual de la sanitat pública el moviment veïnal i la resta de teixit associatiu de Granollers i comarca, no podem romandre passius observant aquest procés. Ara més que mai, cal fer una reivindicació d’un model sanitari públic, universal i de qualitat.

Associació Gent del Barri de Sant Miquel
AAVV 3 Torres