24 de des. 2012

Manifest del Comitè de suport als i les treballadors/es d´IMESAPI de Granollers i Les FranquesesDes del passat 4 de Novembre els i les treballadores d´IMESAPI de Granollers i Les Franqueses es troben en VAGA INDEFINIDA contra l´ERO presentat per aquesta empresa. El mateix, provocarà que 6 treballadors/es es vegin adbocats a l´atur de forma temporal.

Els i les granollerins/es no podem permetre la prepotència de l´empresa IMESAPI amb els seus treballadors/es. És un escandol, que aquesta empresa amb beneficis multimilionaris vulgui deixar a l´atur a sis families. És per això, que en aquests temps d´agressions continues envers els drets de la majoria de la població, cal recolzar i solidaritzar-se, amb totes aquelles persones que lluiten per mantenir els nostres drets ( laborals, sanitat, educació, etc..).

Les entitats sotasignants, exigim a l´Ajuntament de Granollers que compleixi els seus compromisos amb el servei públic d´enllumenat de la ciutat, i obligui a l´empresa IMESAPI ha que garanteixi el servei d´enllumenat i pressioni per la retirada de l´ERO. És intolerable que els interessos particulars d'una empresa privada s'anteposin per davant dels interessos comuns del poble, com és el cas d'un servei públic municipal com el que ens ocupa.

Fem una crida al conjunt de sindicats, plataformes, associacions de veïns/es, etc , a participar i solidaritzar-se amb les mobilitzacions que convoquin els treballadors i treballadores de IMESAPI.

Prou agressions envers els drets dels i les treballladors i treballadores!
No a l´ERO a IMESAPI!

Entitats sotasignats:

Arran Granollers
AAVV 3 Torres
Assemblea Llibertària del Vallès Oriental
Associació Gent del Barri de Sant Miquel
CGT del Vallès Oriental
CNT-AIT de Granollers i comarca
CUP Granollers
EUiA de Granollers
JCPC-PCPC
Secció Sindical UGT Troll
Plataforma d´Afectats per la Hipoteca de Granollers