12 d’abr. 2013

Assemblea Llibertària, CGT i CNT es mobilitzaran a la comarca pel Primer de Maig


  • Convoquen mítings i manifestacions a Mollet i Granollers
  • Anuncien noves protestes davant l'actual situació de la classe treballadora

Enguany el Vallès Oriental tindrà dos convocatòries unitàries pel Primer de Maig a Granollers i Mollet organitzades per l´Assemblea Llibertaria del Vallès Oriental, CGT i CNT. A Granollers tindrà lloc a les 11:00 hores un míting-manifestació a la Plaça de la Porxada, mentre que a Mollet serà a les 12:00 hores a la Plaça de Pau Casals.

Enguany, els organitzadors dels actes unitaris han enviat una carta als moviments socials de la comarca convidant-los a participar. En aquest sentit, a l'acte de Granollers prendran la paraula durant el míting membres de moviments socials a més a més dels organitzadors.

Paral·lelament, Assemblea Llibertària, CGT i CNT anuncien que hi haurà més accions de protesta abans del Primer de Maig amb l'objectiu de “conscienciar i esperonar” a la població en general, i la classe treballadora en particular, sobre la necessitat de sortir al carrer per “rebel·lar-se contra l'actual dictadura dels mercats apostant per la lluita col·lectiva com a primera mesura per contrarestar els efectes més greus de l'actual crisi”. Entre altres accions, els sindicats CNT i CGT han anunciat una propera caravana de cotxes que recorrerà els pobles i ciutats de la comarca entre Mollet i Granollers.

Finalment, els organitzadors fan una crida a sortir als carrers de la comarca durant el Primer de Maig perquè “es vegi que als pobles i viles del Vallès Oriental també hi ha un sentiment de rebuig col·lectiu als escàndols de corrupció, retallades socials i pèrdua de drets laborals que patim dia a dia” els jubilats, els aturats, els joves, els estudiants, les dones, els migrants i, en definitiva, la classe treballadora d'aquest país”.

Assemblea Llibertària del Vallès Oriental