24 de set. 2012

El BBVA vol fer fora de casa seva a un veí de Can Mònic


El dia 27 de setembre L.T., ha rebut el comunicat del jutjat de que vindran a fer fora la família de casa seva, a la plaça de Can Mònic nº 7.  La demanda es del BBVA. Tenia una hipoteca que a causa de l’atur no pot seguir pagant.


El seu cas no és únic. Dos famílies més resten amenaçades properament d’expulsió de casa seva pel BBVA.
I com en altres casos la banca, en aquest cas el BBVA, causant de la crisi i de la bombolla immobiliària ( i per tant de l’atur i de moltes de les misèries que patim els ciutadans) i receptora de milers de milions de euros que pagarem entre tots; s’estima més deixar sense casa a famílies sense recursos (amb un molt fort risc d’exclusió social i que romandrà amb un deute de per vida) i mantenir pisos tancats quan son necessaris més que mai habitatges de lloguer a preus socials per a desnonats, aturats, joves,... Els poders públics son responsables de la injusta situació actual i de la vulneració del dret fonamental a un habitatge digne, reconegut per la Declaració Universal dels Drets humans i per la Constitució Espanyola, incapaços de adoptar mesures per tal de posar a disposició de les persones el més de un milió de pisos buits en mans dels bancs.
A més el BBVA (i la oficina 2940a la plaça Maluquer i Salvador 28 de Granollers) es burla del patiment de les famílies, no dignant-se ni a contestar a les seves peticions.
Les lleis emparen als poderosos, però nosaltres tenim la força del nombre, de la raó, de la necessitat de justícia, de la lluita col·lectiva. El dia 27 hem d’evitar que treguin a L.T. de casa seva.  Entre tots, Sí podem!
Dijous 27, a les 10 del matí (a qui pugui li recomanem estar a partir de les 8) a la plaça de Can Mònic nº 7 (final del carrer Girona a mà dreta, tocant a la Ronda Nord i a la via del tren, junt a dos bars)

Necessitem molta gent a la porta de l’habitatge, on pacíficament, però amb actitud ferma i decidida, intentarem aconseguir que aquesta família segueixi a casa seva.
Plataforma d’Afectats per la Hipoteca – Granollers
La PAH de Granollers es troba tots els dilluns a partir de les 19 h. al Centre Cívic Jaume Oller, c/Mare de Deu de Montserrat 47 Granollers (Tres Torres), e-mail: pahgranollers@gmail.com.