29 de maig 2012

Declarat nul l’acomiadament de la companya Charo Luchena

L’empresa NIDEC MOTORS & ACTUATORS de Santa Perpètua de la Mogoda... CULPABLE DE REPRESSIÓ!

Des de la CGT del Vallès Oriental volem agrair a totes i tots la solidaritat mostrada amb la companya Charo Luchena, reconèixer a tothom el suport mostrat al participar en els actes que han tingut lloc contra el seu acomiadament i fer-la vostra aquesta sentència.

Charo ens ha demostrat a totes que lluitant es pot aconseguir, Charo ens ha demostrat que amb la unió i el suport mutu es pot, però Charo ens ha ensenyat, sobre totes les coses, a no resignar-nos... 220 dies acomiadada, 220 dies de lluita.... Va per la Charo... Visca la lluita de la classe obrera.!

El jutjat social nº 3 de Sabadell, estima NUL l’acomiadament de la nostra companya Charo Luchena, que haurà de ser readmesa. Recordem que els fets van ocórrer el passat 17 d’Octubre de 2011, a les 5.30h, quan es van presentar el Director de Producció i la Directora de RRHH per a lliurar-li la carta d’acomiadament. La Direcció va trucar als Mossos d’Esquadra perquè “convidessin” a la companya a abandonar l’empresa sota amenaça de posar-li una denúncia pel penal.

Els motius que va al·legar l’empresa eren “baixa productivitat”, “desobediència”, “indisciplina”. Mentida, mentida i mentida. L’acomiadament va ser a causa de l’enèrgica activitat sindical i social desenvolupada tant en el si de l’empresa, com en els moviments socials, que ha exercit des de la legalitat, el respecte i l’interès de tots i totes les treballadores. La companya no només està en la Secretaria d’Acció Social de la CGT del Vallés Oriental, també està implicada en el 15M.

Des de CGT Vallés Oriental volem expressar la nostra indignació, malestar i rebuig al terrorisme empresarial i institucional creixent, que intenta fer callar qualsevol veu crítica davant l’actual situació de reculada en drets socials i laborals que estem vivint la classe treballadora, i ens comprometem a seguir lluitant per a aconseguir un repartiment més equitatiu del treball i de la riquesa, per una societat més justa.

A per una altra vaga general!
Amunt les que lluiten!!!

Salut

Federació Comarcal CGT Vallès Oriental