30 de maig 2012

74è aniversari del bombardeig de Granollers: 31/05/1938-2012 En memòria de les víctimes del feixisme. Nosaltres no oblidem!

Les organitzacions Assemblea Llibertària del Vallès Oriental, CGT i CNT volem recordar i homenatjar la memòria de les 224 persones que van morir aquell trist 31 de maig de 1938 sota les bombes de l´estat feixista italià.

Recordar aquella tragèdia és la millor manera de retre homenatge a la memòria de totes les víctimes. En el context actual, quan aquí i arreu d´Europa veiem un increment organitzatiu i social del feixisme en les seves diferents expressions (PxC, augment de la xenofòbia, etc.), és més necessari que mai reivindicar les víctimes que aquesta ideologia al servei del capital va causar a Granollers. I recordar-nos que avui, com ahir, cal combatre tota mena de racisme i de feixisme. I els seus brots.

Que l´oblit no ens faci còmplices!
Feixistes i racistes, ni a Granollers ni enlloc!

Programació d´activitats

30/05/2012: Enganxada de cartells pel centre de Granollers
31/05/2012: Homenatge floral a les víctimes a càrrec de les 3 organitzacions a les 09.05 h del mati al Cementiri Municipal de Granollers, carrer del Camí del Cementeri s/n

Organitzen: Assemblea Llibertària del Vallès Oriental, CGT i CNT-AIT