30 d’abr. 2012

Crònica 1 de Maig a Granollers

Prop de 150 persones van participar a la manifestació organitzada pels sindicats CGT, CNT i COS amb motiu del 1 de Maig a Granollers. Aquesta convocatòria que tenia el recolzament de la nostra assemblea, tenia també el suport de diferents partits i associacions de veïns/es de Granollers i comarca.

Durant el transcorregut de la manifestació van ser moltes les crides en contra l´atur i els desnonaments i en favor de les persones empresonades i detingudes amb motiu de l´ultima vaga. En aquest sentit, una pancarta signada per les 3 organitzacions del moviment llibertari exigia la llibertat de totes les persones empresonades.

Un cop finalitzada la manifestació, hi hagué els parlaments de les diferents organitzacions sindicals convocants que van remarca la necessitat de l´unitat de la classe treballadora davant dels atacs que estem patint. Així mateix, també vam rebre el suport dels companys/es de la CNT francesa a través de Franz Mintz que tingué unes paraules de suport als companys/es represaliats i d´Octavio Alberola que feu una crida a la unitat del conjunt dels sindicats. També vam poder escoltar les paraules dels companys/es de la PAH de Granollers que explicaren la recollida de signatures en favor de la dació en pagament i de l´Assemblea de Mestres del Vallès Oriental que van informar de la lluita en defensa de l´educació pública a la nostra comarca.

La jornada va finalitzar amb un reivindicatiu concert de Juanito Piquete.

Visca la classe treballadora!
Visca el 1 de Maig!