18 d’abr. 2012

1 de Maig: Jornada de lluita de la classe treballadora

Estem vivim una crisi d´abast mundial que està suposant un dels temps més durs pel conjunt de les classes populars de la comarca i Catalunya. Quan l´economia anava “bé” els treballadors/es no vam deixar de perdre poder adquisitiu i ens vam haver d´hipotecar per aconseguir habitatge...Ara que la cosa no va tan “bé” ens trobem més 36.000 persones aturades al Vallès Oriental, i gairebé 750.000 a Catalunya, a més de sumar els milers de desnonaments que s´han produït.

Les “solucions” que ens estan oferint les diferents administracions i patronals davant d´aquest drama social que estem vivint són mesures que van en la línia de continuar colpejant als que menys tenen. Reforma laboral i de les pensions, retallades del PIRMI, retallades del subsidi de l´atur, copagament sanitari, encariment del nivell de vida, etc

A tot això, s´ha de sumar els atacs que estan rebent matèries tan sensibles com la sanitat i l´educació amb l´anunci de tancament d´alguns serveis dels CAP´s, o les retallades que s´estan produint en els diferents hospitals de la comarca.

L´última vaga general ha mostrat la força de la classe treballadora, i així es va expressar en les mobilitzacions massives fetes a la comarca.

Són moments per continuar organitzant-nos en la defensa dels nostres drets laborals i socials i en la lluita per una societat més justa.

Derogació Reforma Laboral!
L´únic camí: Dignitat i lluita!



Programa d´activitats dissabte 28 d´abril

Manifestació 17 h Plaça de la Corona de Granollers

18.00h Míting a la Plaça Maluquer i Salvador a càrrec dels sindicats convocants i Octavio Alberola, històric lluitador

19.30h Concert amb Juanito Piquete

Organitzen: CGT, CNT, COS, IAC

Recolzen: Assemblea Llibertària del Vallès Oriental, Assemblea en Defensa dels Drets Socials i els Serveis Públics, Ateneu de Granollers, AAVV 3 Torres, AAVV Granollers Centre, Coordinadora de l´Esquerra Independentista del Vallès Oriental i Baix Montseny, CUP de Granollers, EUIA de Granollers.