31 de març 2012

Valoració de la CGT del Vallès Oriental de la manifestació històrica de Mollet i la jornada de vaga

Des de la CGT del Vallès Oriental volem manifestar la nostra satisfacció per l´ambient de lluita i mobilització que ha suposat aquesta vaga general pel conjunt de la classe treballadora i ciutadania en general. Més enllà dels índexs de participació, des d´aquest sindicat creiem que el seguiment a la gran industria ha sigut total, i que en els sectors dels serveis ha tingut un seguiment alt però desigual segons les zones (pràcticament total a Montornès i Mollet) i menor en pobles petits de la comarca.

El més important per a nosaltres, és que un sector important de la classe treballadora i de la ciutadania de la comarca i de l´estat espanyol no pensa deixar-se agenollar davant dels voltors ( banquers i polítics ) que volen destrossar les nostres condicions laborals i socials.

En aquest sentit, és una bona mostra les prop de 3000 persones que es van mobilitzar pels carrers de Mollet per exigir que s´aturin tots els atacs en forma de reforma laboral, tancament d´escoles,etc. Hem de dir ,que poques mobilitzacions a la història de Mollet han aconseguit reunir un nombre tan gran de persones al carrer. Això ens encoratja a continuar amb la lluita, perquè malauradament els atacs no han fet només que començar. Però ha de saber, la casta política i empresarial que ens trobaran davant de les mateixes.

Volem destacar la gran diversitat de persones participants en la mateixa, com els companys/es de Derbi, les i els alumnes de l´IES Parets en defensa de l´ensenyament públic, treballadores acomiadades de DAGA,aturats, pensionistes, etc

Per úlitm, des de la CGT del Vallès Oriental volem fer una crida al conjunt de la classe treballadora i ciutadania en general, per organitzar-se amb nosaltres i defensar-se per aturar els atacs contra els nostres drets i en favor del repartiment del treball i la riquesa.

Salut i lluita!!