4 de nov. 2010

QUART CINTURO I GALLECS

Els que diuen estar contra el Quart Cinturo en realitat estan nomes pel canvi del seu traçat. No qüestionen l’autovia, ja es digui Quart Cinturo o Ronda del Vallès, el que no volen es que trepitgi la seva parcel•la .

El més trist i indignant es veure una organització “ecologista” que es diu ADENC defensant l’autovia, i que passi a sobra per Gallecs,d’igual forma que ERC . Se suposa que els ecologistes per coherència s’han de d’oposar a unes vies que fan malbé el territori, que impulsen l’insostenible trànsit motoritzat privat, el canvi climàtic…Infraestructures que beneficien les grans constructores i treu diners públics per a prestacions socials.

El Vallès està ja molt trinxat per vies de transport motoritzat i per les gran quantitat d’ urbanitzacions i polígons industrials, però la cobdícia i la mentalitat depredadora del sistema i els seus partits politics mai no tenen prou. La crisi hauria de servir per aturar aquesta bogeria i canviar radicalment la nostra forma de pensar, viure, moure’ns, treballar, produir, relacionar-nos, però no, ens ofereixen mes del mateix, del mateix que ens ha portat a la situació en la que estem.



Josep Lluís Perez