4 d’ag. 2015

Comunicat contra els bombardejos turcs i la barbàrie totalitària de l´estat islàmic

Des d´aquesta assemblea volem manifestar el nostre ferm rebuig davant la política criminal de l´estat turc envers el poble kurd i el projecte revolucionari de Rojava. Després del brutal atemptat de Suruç on 32 joves socialistes hi van deixar la vida, entre elles també persones d´idees llibertàries, l´estat turc amb l´excusa de combatre el terrorisme va iniciar un seguit de bombardejos i detencions que en la seva quasi absoluta totalitat han anat dirigits contra les revolucionàries kurdes i turques.

Volem denunciar a l´estat turc com a col·laborador de la barbàrie totalitària que representa l´estat islàmic ( suport logistic, tractament a hospitals turcs dels seus membres i ara mateix força aèria ), així com a la resta de membres de l´OTAN com a col·laboradors de la situació dramàtica que estan patint els pobles kurds, sirià i iraquià.

En el context actual, on continuament veiem la barbàrie que representa el capitalisme, fem una crida a la solidaritat activa amb aquells pobles que cerquen alternatives a aquest sistema econòmic. En aquest sentit, el poble kurd i el projecte revolucionari de Rojava ens mostra que avui dia és possible construir una societat basada en la justicia social, la llibertat i les assemblees populars sense cap control estatal.

Fem una crida a tota la societat vallesana a redoblar les mostres de solidaritat amb les revolucionàries kurdes, i a participar del Comitè de Suport de Granollers i comarca. Recordem que des de la nostra assemblea hem realitzat una important tasca per donar a conèixer el que està succeïnt a Rojava i que hem participat en diverses iniciatives de suport ( concentracions, Armes per a Kobane, recollida de medicaments, celebració del nou any kurd, per la reconstrucció de Kobane, etc ).

Assemblea Llibertària del Vallès Oriental
Granollers, 04 d´agost de 2015