29 de des. 2013

La Segona Trobada Anarquista consolida la reorganització del moviment llibertari català

La Segona Trobada Anarquista consolida la reorganització del moviment llibertari català
Els dies 30 de novembre i 1 de desembre del 2013, al voltant de 20 col·lectius d’arreu del territori van participar a les jornades de la Segona Trobada Anarquista a Catalunya, en el marc del procés amb què el moviment llibertari treballa per construir una organització comuna. Després d’una primera reunió el mes de juny, fruit de la necessitat organitzativa del moviment llibertari, dissabte i diumenge els diversos grups van exposar i debatre les aportacions i esmenes que havien elaborat durant els darrers mesos.
Van acordar-se els primers objectius i consensos de mínims, amb el sentir general de caminar cap a una federació que articuli les relacions entre els col·lectius llibertaris catalans. També es va acordar establir el congrés fundacional de l’organització al juny de l’any que vé. Fins llavors, mitjançant una comissió tecnica, continua el procés de propostes i esmenes dels col·lectius per abordar tots els aspectes i donar-li forma.
D’altra banda, es convida a afegir-se a la iniciativa a tots aquells grups afins -assemblees de barri, estudiantils, escoles, ateneus- que encara no en formin part.
L’anarquisme consolida així l’esforç per donar resposta a l’acceptació creixent que el seu discurs recupera a casa nostra, que s’ha vist reflexada en un increment exponencial del nombre de col·lectius els darrers anys. Amb aquesta iniciativa, el moviment llibertari reivindica la seva veu com a actor polític.
II Trobada Anarquista de Catalunya
Si esteu interessades/ats en participar del procès podeu contactar amb la comissió tècnica mitjançant el següent correu: