17 de jul. 2013

Comunicat i activitats en motiu del 77è Aniversari de la Revolució Social 1936-2013

El proper 19 de Juliol, es compleix el 77è aniversari de la Revolució Social. A partir d´aquella data es va aturar el cop d’estat feixista i s´inicià una revolució social que comportà que milions de persones es fessin amb el control de llurs vides gràcies a l’inici de profundes transformacions econòmiques (col·lectivitzacions al camp i la indústria) i culturals (supressió de les relacions de domini en l’àmbit afectiu, educatiu, ecològic) que apuntaven a la creació d’una societat nova. Per cel·lebrar aquesta data, les organitzacions Assemblea Llibertària del Vallès Oriental, CGT i CNT hem organitzat un seguit d´activitats per recordar aquells importants esdeveniments.


En aquest sentit, el proper dissabte 20 de juliol a les 18.30h, al restaurant-llibreria Anónims de Granollers ( Miquel Ricomà 57 ) es realitzarà la presentació del llibre La Revolució de 1936 a Granollers, amb la presència de Carles Font autor del mateix.


Així mateix i com a finalització de les activitats de record, es realitzarà un dinar de germanor commemoratiu amb el passi d´un documental sobre el procés revolucionari que es va viure a casa nostra.


Assemblea Llibertària del Vallès Oriental