7 de març 2013

Comunicat de premsa: L´Assemblea Llibertària del Vallès Oriental i el restaurant-llibreria Anònims organitzem una setmana d´activitats en record d´Agustin Rueda Sierra

Amb motiu que aquest mes de Març ,es recorda el 35 è aniversari de la mort del militant anarquista Agustin RuedaSierra, hem preparat un seguit d'activitats per recordar-lo, i denunicar, l´assassinat i tortures que va patir a mans dels seus carcellers.

Del 18 al 23 de Març, al restautant-llibreria Anònims ( Miquel Ricomà 57, de Granollers ) es podrà visitar una exposició que repassa la seva vida, les tràgiques circumstàncies de la seva mort, així com les mobilitzacions que van haver-hi per denunciar el seu crim. L´exposició ha sigut realitzada per l´Assocació d´Amics d´Agustin Rueda.

Així mateix, i com a cloenda a la setmana d'homenatge, realitzarem la presentació del llibre GRUPS AUTÒNOMS. Una crònica armada de la Transacció democràtica de Joni D., que edita El Lokal i distribueix Virus. En aquesta obra Joni Destruye fa un repàs de les diferents experiències armades que en la dècada dels 70 van plantar cara al règim franquista.

Per últim, des d'aquesta assemblea, ens reafirmem en el compromís de recuperar la memòria de totes aquelles persones que a la comarca i a la resta del món van lluitar per construir una societat més justa.


Assemblea Llibertària del Vallès Oriental