12 de febr. 2013

Posicionament de l´Assemblea Llibertària del Vallès Oriental davant dels últims casos de corrupció


Davant dels últims casos de corrupció ( cas Barcenas, Pretoria, Mercuri, etc ) des d´aquesta assemblea, volem manifestar, que aquests casos lluny de ser puntuals, són un reflexe de la inmoralitat de la classe política i empresarial que ens governa. El capitalisme és un sistema corrupte i el que produeix és corrupció. El Parlament, el govern, els dirigents de les institucions, l´únic que fan es reproduir aquesta lògica.

Volem denunciar també, la farsa de la “justicia””. Mentres que no deixen d´aplicar-se cada dia lleis antihumanes com els desnonaments o els acomiadaments altres “il·lustres” personatges com el “senyor” Millet gaudeixen de la benevolència d´un sistema jurídic i penal fet per esclafar els pobres i afavorir els rics.

No ens creiem les promeses dels partits que ens diuen aquests dies que calen noves eleccions, llistes obertes, o lleis per afavorir la transparència, etc, ja que nosaltres pensem que no s´ha de reformar el sistema, sinó construir una alternativa llibertària. L únic que pretenen aquests partits, és tornar-nos a enganyar, com ja van fer en l´anomenada “transició”.

Pels i les anarquistes, no es pot parlar de democràcia, quan en l´actualitat, una gran part del poble no té garantit els drets bàsics ( vivenda, salut, feina..). En front d´aquesta realitat, nosaltres defensem una societat llibertària basada en l´auto-organització del poble a través d´assemblees de barri o poble, on els càrrecs siguin revocables i on tot el que ens afecta ( sanitat, educació, feina, etc ) ho decidim entre tots i totes.

Des d´aquesta assemblea, fem una crida a totes les persones de la comarcar ha organitzar-se i lluitar per una societat auotgestionada. Sense organització social del poble, mai podrem construir quelcom de diferent al sistema de dominació actual.

Assemblea Llibertària del Vallès Oriental
www.assllivo.blogspot.com