3 d’oct. 2012

El BBVA vol fer fora de casa seva a un veí de Canovelles


El dilluns 8 d’octubre J.M. ha rebut el comunicat del jutjat de que vindran a fer-lo fora de casa seva, al carrer Centelles nº1 de Canovelles.  La demanda es del BBVA. Tenia una hipoteca que a causa de l’atur no pot seguir pagant. J.M. té problemes de mobilitat i el pis adaptat per aquest motiu. Per això va demanar al banc continuar en el pis pagant un lloguer. El BBVA ni s’ha dignat a respondre.
El seu cas no és únic. Dos famílies més resten amenaçades d’expulsió de casa seva pel  BBVA.
I com en altres casos la banca, en aquest cas el BBVA, causant de la crisi i de la bombolla immobiliària ( i per tant de l’atur i de moltes de les misèries que patim els ciutadans) i receptora de milers de milions de euros que pagarem entre tots; s’estima més deixar sense casa a famílies sense recursos (amb un molt fort risc d’exclusió social i que romandrà amb un deute de per vida) i mantenir pisos tancats quan son necessaris més que mai habitatges de lloguer a preus socials per a desnonats, aturats, joves,... Els poders públics son responsables de la injusta situació actual i de la vulneració del dret fonamental a un habitatge digne, reconegut per la Declaració Universal dels Drets humans i per la Constitució Espanyola, incapaços de adoptar mesures per tal de posar a disposició de les persones el més de un milió de pisos buits en mans dels bancs.
A més el BBVA (i la oficina 2940a la plaça Maluquer i Salvador 28 de Granollers) es burla del patiment de les famílies, no dignant-se ni a contestar a les seves peticions.
Les lleis emparen als poderosos, però nosaltres tenim la força del nombre, de la raó, de la necessitat de justícia, de la lluita col·lectiva. El dia 8 hem d’evitar que treguin a J.M. de casa seva.  Entre tots, Sí podem!
Dilluns 8, a les 12 del matí (a qui pugui li recomanem estar a partir de les 8) al carrer Centelles de Canovelles.
Necessitem molta gent a la porta de l’habitatge, on pacíficament, però amb actitud ferma i decidida, intentarem aconseguir que aquesta família segueixi a casa seva.
Plataforma d’Afectats per la Hipoteca – Granollers

La PAH de Granollers es troba tots els dilluns a partir de les 19 h. al Centre Cívic Jaume Oller, c/Mare de Deu de Montserrat 47 Granollers (Tres Torres), e-mail: pahgranollers@gmail.com.