10 de nov. 2011PEL REPARTIMENT DEL TREBALL I LA RIQUESA:
LA LLUITA ÉS AL CARRER. PROU RETALLADES!!

Estem vivim una crisi d´abast mundial que està suposant un dels temps més durs pel conjunt de les classes popular de la comarca i Catalunya. Quan l´economia anava “bé” els treballadors/es no vam deixar de perdre poder adquisitiu i ens vam haver d´hipotecar per aconseguir una habitatge...Ara que la cosa no va tan “bé” ens trobem gairebé 35.000 persones aturades al Vallès Oriental, i gairebé 750.000 a Catalunya, a més de sumar els milers de desnonaments que s´ha produït.

Les “solucions” que ens ofereixen les diferents administracions i patronals davant d´aquest drama social que estem vivint són mesures que van en la línia de continuar colpejant als que menys tenen. Retallades del PIRMI, retallades del subsidi de l´atur, propostes de copagament, etc

A tot això, s´ha de sumar els atacs que estant rebent matèries tan sensibles com la sanitat i l´educació amb l´anunci de tancament d´alguns serveis dels CAP´s com el de Montornès, o les retallades que s´estan produint en els diferents hospitals de la comarca.

Cal sumar a tota aquesta realitat els atacs que estan sofrint els nostres drets laborals ( reforma laboral i de les pensions, etc ) i el clima de terror que estan creant moltes empreses amb acomiadaments de les persones considerades molestes. L´acomiadament de la companya Charo Luchena una coneguda activista de diferents moviments socials de la comarca ( feminisme, sindicalisme..) sota la falsa acusació de “baix rendiment” són un exemple de l´arbitrarietat, el despotisme, la por que volen imposar en molts aspectes de les nostres vides.

El pitjor de tot plegat, és que ens volen vendre tot aquest proces de precarització de les nostres vides, com quelcom d´irreversible, i que no hi han alternatives. No ens podem permetre caure en aquest parany!!

Davant del xantatge d´haver d´escollir entre rebaixes de sous o acomiadaments, defensem el repartiment del treball i la riquesa, davant el xantatge del copagament, defensem que paguin més impostos els que més tenen i davant dels acomiadaments massius, defensem que si ens toquen a una ens toquen a totes.

En definitiva, són temps per la unitat d´acció del conjunt de la classe treballadora sota les premisses de la lluita i la mobilització, perquè són a través d´aquestes eines com els treballadors/es hem avançat històricament en els nostres drets.

Per tot això les organitzacions sotasignants fem una crida a tothom a participar el proper 18 de Novembre a les 19.00h a la Porxada de Granollers.

Organitzacions sotasignants: Assemblea Llibertària del Vallès Oriental, Assemblea pels Drets Socials i els Serveis Públics, Confederació General del Treball del Vallès Oriental, Coordinadora Obrera i Sindical del Vallès, Coordinadora de l´Esquerra Independentista del Vallès Oriental i el Baix Montseny.