4 de maig 2011

Crònica del 1 de Maig alternatiu al Vallès Oriental

En motiu de la commemoració de l’1 de maig a la comarca del Vallès Oriental, aquest passat dissabte 30 d’abril s’organitzà una jornada reivindicativa a la plaça de l’Esglèsia de la ciutat de Granollers.

Aquesta iniciativa portada a terme pels sindicats COS, CGT i també la Coordinadora de l’Esquerra Independentista del Vallès Oriental i el Baix Montseny i l’Assemblea per la Unitat Popular ( de la qual participa aquesta assemblea ) comptà amb la participació de la companyia de teatre de l’oprimit Teatrera GTO i posterior debat entorn les problemàtiques del treball o l’accés a l’habitatge i possibles accions individuals i col·lectives que podem portar a terme per fer-hi front. Després diferents treballadors d’empreses en lluita de la comarca com Derbi, Telefonica i un representant de l’ensenyament públic exposaren la situació de conflicte laboral en que es troben en l’actualitat, així com també exposaren les seves reivindicacions l’Assemblea d’aturats de Mollet del Vallès.

Finalment el cantautor Albert Hirujo va amenitzar un vermut popular per a les desenes de persones assistents a la jornada.

Assemblea Llibertària del Vallès Oriental