29 de des. 2010

Foto i manifest unitari de la manifestació de Granollers


Avui ens trobem pels carrers de Granollers diferents persones i organitzacions socials, veïnals, polítiques i sindicals que pensem que davant dels atacs d´empresaris, bancs i estat no ens hem de resignar.

No podem permetre més famílies desnonades de casa seva, a dia d´avui gairebé 350.000 famílies han sigut expulsades de les seves llars. Som la segona comarca de Catalunya amb més persones sense sostre. Tot això, quan la banca ha rebut més de 150.000.000 milions d´euros d´ajuts públics.
No podem permetre que havent més de 4.000.000 de persones aturades a l´estat espanyol, més de 30.000 a la comarca. El govern espanyol anuncii que a partir del Febrer es carrega l´ajut de 426 euros per les persones aturades de llarga durada. Al dia següent de l´aprovació d´aquesta mesura, la borsa pujava, estan ben contents de fer recaure sobre els més desafavorits tot el pes de la crisi. Que en pensen el senyor Monràs ( alcalde de Mollet ) i senyor Mayoral de que molts veïns del seu poble al Febrer es quedin sense aquest subsidi? És que no volen donar la cara pels seus votants??

No podem permetre que als treballadors i treballadores ens acomiadin, ens baixin els sous, i es carreguin els nostres drets socials i laborals mentres que els executius de les principals empreses de l´estat espanyol hagin augmentat un 15% els seus sous.

Ara ens anuncien que venen a per les nostres pensions. Ens diuen que el sistema no és sostenible, ho portant dient més de 30 anys!!! Tot i que actualment el sistema de la seguretat social tingui beneficis.
Venen nous atacs com ja han anunciat en cas de no complir amb els nivells de dèficit marcats per la Unió europea, l´FMI i el Banc Mundial.

Veïns i Veïnes de Granollers i del Vallès Oriental, no ens resignem!!! La nostra apatia els fa forts a ells i vulnerables a nosaltres. Podem aturar els seus atacs. Un bon exemple, són els companys de l´Assemblea d´Aturats de Badia que van aturar els desnonaments de moltes families.
És hora de dir-li als bancs, empresaris, i a l´estat que estem aquí per dir-lis prou al procés d´empobriment generalitzat que ens porten. Lluitem perquè tothom tingui un habitatge, lloc de treball, i sou dignes.
Sortim als carrers per demanar el que és nostre!!!

Visca l´Anarquia!!!