23 de gen. 2013

Granollers es suma a la campanya contra l'ERO al RACC


La CNT de Granollers ha organitzat avui una petita concentració per informar a treballadors i usuaris del RACC de la capital vallesana sobre l'ERO que la direcció de l'empresa ha presentat.
S'exten, d'aquesta manera, fins a la nostra ciutat la campanya que la CNT ha endegat contra l'ERO que vol imposar l'empresa. Un ERO totalment injust que com acostuma a ser, per desgràcia en aquest país, una costum.
La secció sindical de CNT al club automovilistic està portant a terme una campanya de sensibilització a la resta de la plantilla, amb l'objectiu de fer créixer la unitat i la oposició ferma a un ERO que som a temps de parar.
Depenent de la postura que mantingui a partir d'ara l'empresa vers aquest expedient que ha presentat, i vers els companys de l'empresa, aquest sindicat valorarà extendre la campanya també a la resta de municipis de la comarca.
Tot i així esperem que la direcció del RACC entri en raons i busqui una mesura alternativa que no suposi acomiadar a gairebé 200 treballadors de tota la companyia.
Unió, Acció, Autogestió!