6 de gen. 2013

ANÒNIMS, menjars i pensars...

Tots ja coneixeu l'Anònims com un projecte molt especial : molt més que un bar restaurant. 

És també una llibreria especialitzada en llibres de crítica social, història contemporània, assaigs, novel·les... Però, més enllà de la que creiem que és una bona oferta com a cafeteria-restaurant i llibreria, ha estat i és un espai de trobada on setmanalment s'hi fan xerrades, presentacions de llibres, exposicions i concerts; on s'hi celebren reunions molt diverses de grups i persones, implicades en les lluites presents, actuals i tan necessàries. També està implicat en la vida del barri i molt receptiu a moltes propostes noves, com les del col·lectiu “Tiempos Modernos” i les seves sessions mensuals de punxa discs de vinil. En resum , un espai obert i acollidor, on a més de menjar i beure... se't convida a pensar.
Preteníem , i hem aconseguit, realitzar una activitat que ens ha permès, des d'un model cooperatiu, generar els nostres propis llocs de treball i ,al mateix temps, ser un espai obert a moltes sensibilitats i activitats amb contingut de crítica i transformació social . També hem potenciat un oci de qualitat programant actuacions musicals i altres activitats com exposicions, recitals de poesia, presentació de llibres, passi de documentals ... treballem per col·laborar en la vida comunitària al nostre carrer i a la nostra ciutat.


L'Anònims està passant per moments difícils, però té la voluntat de continuar. Portem més de 7 anys i mig, i en tot aquest temps ens hem mantingut fidels a un projecte i a una idea, sempre amb el suport de molts amics i companys. Continuarem resistint i lluitant per mantenir aquest espai nostre i vostre i els nostres llocs de treball en la nostra Cooperativa : Idealistes pràctics, SCCL. Volem continuar alimentant els estòmacs i les ments de molta més gent.

Amb aquesta voluntat i amb la satisfacció que som molts els que defensem aquesta necessitat de mantenir aquest espai, ens constituïm en associació cultural "Idealistes Pràctics", un grup d'amics de L'Anònims, menjars i pensars... Per fer això necessitem la vostra col·laboració, fent-vos socis, amb quotes de 5€ o 10€ mensuals. Amb aquest gest i voluntat de fer-vos socis de l'Anònims, a més de mantenir un local únic, podeu beneficiar-vos en les vostres compres particulars de:

1. un descompte del 15% en els nostres llibres
2. un descompte del 20% en els nostres vins
i d'un dinar anual gratuït de socis.

Difonem aquest missatge a totes les persones que ja rebeu totes les informacions de les activitats de l'Anònims i desitgem que ens ajudeu a escampar-lo més i així poder participar d'aquest projecte col·lectiu.


Si voleu tenir tenir més informació d'aquesta iniciativa, no dubteu a preguntar, comentar i posar-vos en contacte amb nosaltres.

Si ja teniu clar que voleu participar-hi, podeu passar a buscar la fitxa de dades per donar-vos d'alta com a socis per l'Anònims en el nostre horari habitual o també us el podem enviar per correu electrònic ( tenint en compte la Llei de protecció de dades)


El proper diimenge13 de gener es farà un dinar amb els socis on és lliuraran els primers carnets
.