1 d’oct. 2014

Desenes de persones es concentren a Granollers en suport de la resistència kurda de Kobane

Fa pocs dies, organitzat per un grup de veïns i veïnes de Granollers, s'organitzava a la ciutat un Comitè de Solidaritat amb el Kurdistan per denunciar la greu situació d'agressió que està patint el poble kurd. Per aquest motiu, es va organitzar de forma urgent una concentració de suport al poble kurd.

En la mateixa, desenvolupada avui 01 d´octubre, han participat desenes de persones que s'han concentrat a la Porxada de Granollers per expressar la seva solidaritat amb la resistència kurda de Kobane i contra la barbàrie totalitària de l´Estat Islàmic ( IS).

Des d´aquest Comitè, volem informar tota la ciutadania de Granollers, de la greu situació que està patint la ciutat Kurda de Kobane ( nord de Síria ) assetjada des de fa dies per aquest grup criminal. Fent servir armament americà ( tancs, míssils, etc. ) i amb la complicitat de l'estat turc i de la resta de la comunitat internacional, milers de persones es troben en greu perill de caure en mans dels fonamentalistes.

Hem de recordar, que aquests dies, una sèrie de països estan bombardejant les posicions d´aquest grup a Siria i l´Iraq, permeten els mateixos, que aquest grup de bàrbars hagi llançat una ofensiva brutal contra una ciutat de prop de 400.000 habitants.

Turquia i la resta de la comunitat internacional, no volem a la zona, societats basades en els valors de la justícia social, el respecte envers els drets de la dona i la diversitat religiosa com estan construint els kurds. En canvi, no dubten a recolzar teocràcies com Qatar i Aràbia Saudi.

Per últim, volem informar, que en els pròxims dies decidirem quines seran les properes activitats que durem a terme.

Comitè de Solidaritat amb el Kurdistan de Granollers
granollersambelkurdistan@outlook.com