1 d’abr. 2013

Comunicat de l´Assemblea Llibertària del Vallès Oriental davant del tancament de línies a l´escola pública i del servei d´Urgències de diversos pobles de la comarca


Des d´aquesta assemblea volem manifestar el nostre posicionament davant del tancament de línies a l´escola pública i del servei d´urgències de diversos ambulatoris de la comarca.

Pel que fa a l´educació, es pretenen retallar línies en els següents centres de la comarca: Germans Corbella i Les Aigües de Cardedeu; Països Catalans i Sant Baldiri de Lliçà d'Amunt; Les Llises de Lliçà d'Avall; Fontmartina de Sant Esteve de Palautordera; Vilamagore de Sant Pere de Vilamajor.
En el cas de primer d'ESO podrien eliminar-se una línia al SES Can Record de Sant Esteve de Palautordera i una altra a l'Antoni Cumella de Granollers.

Així mateix, el proper 02 d´abril, es tancaran els serveis d´urgències dels CAP´s de Caldes i i la Vall del Tenes que donaven els serveis d´urgències a Caldes de Montbui, Sant Feliu de Codines , Gallifa, de Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d'Amunt i Lliçà de Vall. Aquests tancaments, es sumen, als que ja havien patit anteriorment poblacions com Montornès i d´altres municipis del Vallès Oriental.

Com a llibertaris i llibertàries ,volem fer una crida a tota la població de la comarca, a desobeir aquests atacs que pretenen mercantilitzar totes les esferes de la nostre vida. I animen a ocupar escoles i ambulatoris per tal de defensar aquests serveis.

Hem d´entendre aquestes retallades com un atac del capitalisme i dels seus representants ( estat i patronal ) contra el poble. I per tant, no podrem combatre aquestes retallades sense un qüestionament del sistema econòmic i social que les crea. Per a nosaltres, dins del capitalisme, no hi han sortides pels llocs de treball, la sanitat i l´educació entre d´altres.

Defensem uns serveis públics autogestionaris entre usuaris i treballadors/es!

Assemblea Llibertària Vallès Oriental
www.assllivo.blogspot.com