20 de nov. 2012

Imatges i valoració de la Vaga General al Vallès Oriental


Des de l´Assemblea Llibertària del Vallès Oriental, fem una valoració positiva dels milers de persones que el passat 14 de Novembre van sortir als carrers dels diferents pobles de la comarca ( Granollers, Mollet, Cardedeu, etc..) per exigir que s´aturessin les agressions contra els drets dels i les treballadores. També s´ha de destacar l´alt seguiment de la vaga en línies generals, i que en alguns pobles com Montornès, els mateixos comerciants van adherir-se a la convocatòria de vaga.

Volem destacar també la gran presència llibertària que va haver-hi en les mobilitzacions de Granollers i Mollet. A la capital de la comarca, el Comitè de Vaga format per diferents organitzacions polítiques i sindicals ( nosaltres, CGT i CNT ) va organitzar un piquet matinal amb prop de 150 persones. El mateix, va recòrrer el principals carrers de la ciutat en un ambient molt combatiu. Un cop finalitzat el piquet, els assistents s´integraren en la convocatòria dels sindicats majoritaris en un bloc diferenciat. Per la seva banda, els companys de CNT-AIT es manifestaven en aquest bloc sota el lema L´únic camí és la lluita.

Per la tarda, més de 5000 persones particpaven a la manifestació de la CGT convocada a Mollet. S´ha de destacar que en la mateixa van participar-hi diferents sectors socials ( mestres en lluita, pensionistes, etc ) així com els companys/es de CNT-AIT, Assemblea Popular de Mollet, i joves contra el tancament de La Nau.

Des d´aquesta assemblea, pensem que cal continuar amb les mobilitzacions per aturar la classe política i empresarial que ens ha portat al carreró sense sortida actual. Volem aprofitar per felicitar els companys/es de la PAH de Granollers, la Plataforma contra les retallades de Montornès, i a totes aquelles persones que en l´actual context s´organitzen per defensar els seus drets.

Assemblea Llibertària del Vallès Oriental

Imatges de Granollers








Imatges de Mollet