14 d’oct. 2012

El BANCO DE SANTANDER VOL FER FORA DE CASA SEVA UNA FAMILIA DE BELLAVISTA

Més de 94500 desnonaments en el primer semestre de 2012, 400.000 famílies s’han quedat sense casa des del juliol de 2008. Aquestes dades subministrades pel Consejo General del Poder Judicial fan esgarrifar.


A Bellavista ja sabem de unes quantes famílies que primer van perdre la feina i més tard volen deixar-los sense el seu habitatge.
El dimarts 16 a les 10 del matí al carrer Aragó 32, el Banco de Santander intentarà expulsar de casa seva a B.B. i família (dona i tres fills menors).
La banca, causant de la crisi i de la bombolla immobiliària ( i per tant de l’atur i de moltes de les misèries que patim els ciutadans) i receptora de milers de milions de euros que ja paguem entre tots; s’estima més deixar sense casa a famílies sense recursos (amb un molt fort risc d’exclusió social i que romandrà amb un deute de per vida) i mantenir pisos tancats quan son necessaris més que mai habitatges de lloguer a preus socials per a desnonats, aturats, joves,... Els poders públics son responsables de la injusta situació actual i de la vulneració del dret fonamental a un habitatge digne, reconegut per la Declaració Universal dels Drets humans i per la Constitució Espanyola, incapaços de adoptar mesures per tal de posar a disposició de les persones els centenars de milers de pisos buits en mans dels bancs.
Les lleis emparen als poderosos, però nosaltres tenim la força del nombre, de la raó, de la necessitat de justícia, de la lluita col·lectiva. El dia 27 hem d’evitar que treguin a B.B. i família de casa seva. Fa pocs dies amb el suport dels veïns i de molts ciutadans ho hem aconseguit en els casos de L.T. i de J.M. Entre tots, Sí podem!
Dimarts 16, a les 10 del matí (a qui pugui li recomanem estar a partir de les 8) al carrer Aragó nº 32 de Bellavista (Les Franqueses del Vallès)

Necessitem molta gent a la porta de l’habitatge, on pacíficament, però amb actitud ferma i decidida, intentarem aconseguir que aquesta família segueixi a casa seva.
                                                                                                                                                                                                                                    Plataforma d'Afectats per la Hipoteca - Granollers