29 de set. 2012

Comunicat: Crònica de la mobilització del 26-S a Mollet del Vallès i en suport de la PAH de Granollers i de la Coordinadora contra les retallades de Montornès


El passat dimecres 26 de setembre més d´un centenar de persones es manifestaven pels carrers de Mollet en solidaritat amb la Vaga General convocada a Euskadi i Navarra i en suport també de les concentracions davant del Congrés de Madrid.

Durant el transcorregut de la mateixa, els assistents van fer proclames en contra les últimes mesusres dels diferents governs ( repagament sanitari, reforma laboral, etc ) i en favor del repartiment del treball i la riquesa i la Vaga General.

Al concloure l´acte, un membre de la Plataforma d´Afectats per la Hipoteca de Granollers ( PAH ) va explicar la lluita que estaven duent a terme a aquesta ciutat per aturar els desnonaments. En aquest sentit, des d´aquest sindicat felicitem als i les companyes de la PAH per la victòria aconseguida aquesta setmana aconseguint aturar el desnonament d´una nova familia.Aixi mateix, també volem mostrar el nostre recolzament als veïns/es de Montornès que aquest divendres han ocupat el CAP del municipi.

Per aquest sindicat, l´acció directa, el suport mutu i la mobilització social són les millors eines que tenim els treballadors/es per sortir d´aquesta crisi-estafa.

El proper 31 d´Octubre Vaga laboral, social i de consum!

Secretariat Permanent de la CGT del Vallès Oriental