18 de nov. 2011

20-N Votis o no votis: no ens representen!!

El proper 20 de Novembre es celebren eleccions per decidir qui ens governa en els propers quatre anys. Vagis a votar per aturar que governi la dreta, o no vagis a votar, el que està molt clar que governi qui governi, seran els poders financers ( amb la connivència del poder polític ) qui acabaran prenen les decisions sobre els aspectes de les nostres vides.

El dia 21 haurem d´estar organitzades per aturar els seus atacs. Un dels fets que ens està mostrant aquesta “crisi” és que l´estat i els empresaris volen mantenir els seus beneficies a costa de la majoria de la població. Davant d´aquesta realitat “ democràtica"  que ens ofereixen els explotadors de sempre, només existeix l´organització del poble per fer-hi front.

Una societat desorganitzada i individualista és el model que ells volen per continuar aplicant la seva explotació de classe, a tots els aspectes de les nostres vides. Una societat organitzada és la premissa bàsica per construir quelcom diferent al sistema d´explotació actual.

A Catalunya, ja tenim experiències de construcció d´una societat sense classes, i gestionada pels seus treballadors/es com va succeir entre el període de juliol de 1936 a maig de 1937. Actualment des del moviment llibertari tenim propostes per l´organització la societat des del món del treball fins als municipis. Uns principis basats en el federalisme, la democràcia directa i el suport mutu.

Des d´Assemblea Llibertària t´animem a que t´organitzes al teu barri, que recuperis la teva dignitat, que lluitem perquè no es tanqui cap quirofan més. En definitiva, per dir-li al capital i a l´estat que no pensem consentir més atacs contra els nostres drets.

Organitza la teva ràbia. Per l´autoorganització popular.
Organitzat amb el moviment llibertari Vallesà!!!