28 de set. 2010

Posicionament d´Assemblea Llibertària del Vallès Oriental davant la convocatòria de Vaga General pel proper 29 de Setembre



Des d´Assemblea Llibertària del Vallès Oriental donem suport a les iniciatives per fer front a tots els atacs del capital. La vaga convocada pel proper 29 de Setembre és una eina més per sortir al carrer i protestar per les mesures diferents estan portant a terme els diferents governs ( Generalitat, govern espanyol, etc )

Tot i que donem suport a aquesta jornada de lluita, aquest fet no ens ha de fer perdre de vista que després de la vaga proposem de continuar lluitant per aturar tots els atacs de l’estat i del capital. És l´única manera d’aconseguir els nostres drets!!

De fet, la realitat actual, amb les noves formes de pobresa ,l´atur, immigrants sense papers, precarietat laboral, de les pensions...ens fa pensar que la lluita actual no és pas únicament contra la pèrdua de drets dels treballadors assalariats, sinó com una oportunitat d´unificar totes les persones que pateixen d´aquestes situacions i lluitar per un nou sistema social i econòmic igualitari , ecològic i autogestionat, que proveeixi les necessitats de tothom.

A nivell mundial, està més que demostrat que la crisi actual, provocada per les elits económiques del món, ens la volen fer pagar, un cop més, als més dèbils. De fet, des de la mateixa existència del sistema capitalista , la immensa majoria de països empobrits estan en crisi: amb 30 milions de morts anuals per fam i 5 milions més per manca d’accès a l’aigua potable: és aquest el sistema cruel i injust que volem mantenir,any rere any?

A casa nostra, s’ha de denunciar la política col·laboracionista que han jugat ( i juguen) els sindicats CCOO i UGT amb l’Estat, interessats únicament, fins ara ,en continuar rebent les seves subvencions, i legitimant una política de “ diàleg social” que ha portat al conjunt de les treballadors/res al carreró sense sortida que ens trobem actualment: retallades en sous, destrucció de llocs de treball, precarietat, atacs a la jubilació i les pensions...

Un dels fets que ens demostra la situació actual, és que l´única garantia que té la classe treballadora per no perdre drets, és amb la mobilització i la conscienciació que només amb la lluita aconseguim guanyar drets, si no, són ells que ens trepitgen el coll cada cop més fort.!

A la comarca ,per tant, serà un dia per exigir solucions per les més de 33.000 persones aturades, que s’aturi el projecte del 4rt cinturó, que destruiria encara més el territori, que s´aturin els acomiadaments com a Industries Figueras, per defensar els immigrants sense papers que es troben en situacions inhumanes, els nostres joves, els nostres jubilats,etc. En definiva, ha de ser un dia per dir al Capital que estem disposats a defensar-nos dels seus atacs i que volem els nostres drets!!!

El 29 de setembre, tothom a la vaga, però la lluita continuarà el dia següent: Cridem a protestes contínues al carrer, davant dels responsables de la crisi!!
Proposem-ho als nostres companys de feina, de barri !!

Pel repartiment del treball i de la riquesa, Mobilització social !


Assemblea Llibertària del Vallès Oriental
Contacta amb nosaltres:
www.assllivo.blogspot.com
Uneix-te a la lluita, uneix-te amb el moviment llibertari vallesà!!!